Voluntari si voluntare Oxigen, uniti-va!

Daca esti voluntar (a)  Oxigen, vino! Daca inca nu ai iesit cu noi dar ne cunosti si vrei sa devii voluntar (a) Oxigen, hai sa ne cunoastem!

In ultimii  ani am continuat sa ne implicam in proiecte faine, despre care putem povesti 1001 de nopti. Campanii de amenajare trasee montane, refugii si panouri informative, replantari de copaci, zambete, munca in echipa, gratitudine fata de natura.

 Reusitele noastre se datoreaza voluntarilor nostri: oameni frumosi, iubitori de natura si  de Oxigen, alaturi de care intoarcem muntelui putin din ceea ce el ne ofera zi de zi.

Vointa si daruire, iubire pentru natura, implicare si forta pentru schimbare! Tu le ai? Daca da, ai un loc in echipa de voluntari si voluntare Oxigen!

Va propunem sa ne intalnim joi, 16 august, de la ora 19:00, sa ne cunoastem, sa vorbim si sa povestim. Si pentru ca vrem sa ne intalnim intr-o locatie faina, va rugam sa ne confirmati participarea la adresa simonamaria.chirciu@gmail.com sau la nr. de telefon (40) 771 465 864 pana pe 13 august.

Dar ca sa iti faci o idee, iti povestim pe scurt cateva dintre iesirile noastre, pentru ca amintirile despre cum a fost le impartasim doar intre patru (sau mai multi) ochi.

In martie am condus din nou, pentru al saselea an consecutiv, campania “Planteaza-ti Oxigenul – 2018”. Am mers in Nanov, Teleorman. Am petrecut o zi in natura, sadind puieti, cu dragoste si un gand bun pentru fiecare in parte. Alaturi de 25 de voluntari seriosi si 16 copii voiosi, am plantat 1000 de puieti de stejar brun, dar și alte specii de foioase, sânger și mojdrean.

O zi mai tarziu am mers in Comarnic, unde alaturi de 60 de iubitori de natura am reusit sa plantam 4000 de puieti de fag si stejar. Nu ne-am oprit aici! Am ajuns si in Calarasi, la Mitreni, unde am plantat cu drag 2000 de puieti, alaturi de 45 de voluntari Oxigen.

Apoi, in prima parte a lunii aprilie 2018, împreună cu 28 de voluntari iubitori de natură, am pornit către localitatea Măneciu. Misiunea noastra: plantarea puieţilor de molid,brad şi fag. Misiune indeplinita! Ne-am intors cu zambete largi, cu sufletul plin de recunostinta si cu prietenii noi.

Totul a fost posibil datorita voluntarilor prezenţi la acţiune, celor care au făcut donaţii asociaţiei pentru această campanie sau redirecţionând 2% din profit dar si datorita sponsorilor noştri.

 

Daca vrei sa citesti si sa te minunezi, delecteaza-te aici. 

Pe curand!

Publicat pe: 7 august 2018.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.