Pentru că iubim natura

Pentru că iubim natura, ne-am gândit să-i facem loc în viața noastră. Acesta este motivul pentru care Asociația Oxigen este o organizație unică, non-profit, destinată promovării spiritului ecologic și sensibilizării populației în problemele de mediu.

Asociația Oxigen crede că o astfel de viziune poate deveni reală numai dacă TU ai toate resursele necesare și credință într-un mod de viață mai oxigenat. Te incurajăm și te susținem în asumarea activă și responsabilă a rolului de promotor al schimbării pozitive și durabile la nivel cultural și educativ.

23828540_1728700580495204_765715020_o Despre noi Despre noi 23828540 1728700580495204 765715020 o

Activitățile Asociației Oxigen se îndreaptă în 5 mari direcții:

• promovarea turismului ecologic, ca o experiență sigură și durabilă;
  • respectarea interesului cu privire la protecția mediului înconjurător, calitatea vieții și acordarea unei atenții deosebite ariilor protejate ocrotite de lege;
  • remarcarea și igienizarea traseelor montane;
  • regenerarea resurselor naturale;
  • acțiuni specifice, precum plantarea de copaci

23828565_1728701983828397_815866484_o Despre noi Despre noi 23828565 1728701983828397 815866484 o

Credem că alegerea de a face ceva în plus ne aparține, iar aceasta va conta pe viitor în autoevaluarea fiecăruia dintre noi. Implicarea într-un O.N.G., voluntariatul, stagiile de practică, workshop-urile de perfecționare – toate te ajută să-ți definești pasiunile și să-ți pregătești drumul vieții.

O zi petrecută în natură înseamnă o experiență de neuitat și o amintire de povestit.

Natura are nevoie de Oxigen!

23798962_1728700927161836_1257174217_o Despre noi Despre noi 23798962 1728700927161836 1257174217 o

Rapoarte anuale