Ziua voluntarului Oxigen

Draga voluntarule Oxigen!

DSC_4133

Ai plantat copaci, ai marcat sau remarcat trasee, ai amenajat trasee montane, ai carat materiale, ai gatit pentru alti voluntari, ai cantat pentru alti voluntari, ne-ai sustinut atunci cand aveam nevoie de tine, sau te-ai implicat in oricare din proiectele Oxigen din 2017? Te felicitam! Acum este momentul sa fii sarbatorit!

Asociatia Oxigen te pretuieste si stie cat de importante sunt actiunile tale pentru toti turistii care se vor bucura in urma efortului depus de tine! Prin urmare nu-ti face planuri in perioada  29 septembrie – 01 octombrie! Ti le face Oxigenul!

Ce iti propunem! Ne organizam vineri seara pe masini si ne indreptam spre Poienita Oxigen! Daca nu stii unde este nu te ingrijora, va fi secretul nostru 😉

Ajungem in poienita, ne intindem corturile si ne strangem in jurul focului de tabara. Visinata, palinca si chitara sunt din partea Oxigen. Nu uita ca tu esti cel sarbatorit!

Sambata dimineata ne trezeste aroma de slana, branza, ceapa si paine taraneasca apoi plecam pe un traseu montan lejer, sau ne relaxam in poienita Oxigen cu diferite jocuri. Voluntariatul cuprinde si relaxare, nu numai efort! Seara ne strangem in jurul ceaunului pentru a gusta din bunatatile pregatite tot de unii dintre sarbatoriti. Avem o presimtire ca tot chitara va incheia si aceasta seara!

Duminica este ziua de recuperare in natura. Ne organizam pe grupulete si ne stabilim singuri programul.

Cum poti participa? In primul rand trebuie sa afli locatia! Daca ai simtit ca faci parte din descrierea de mai sus suna-ne, viziteaza-ne sau scrie-ne si noi iti vom oferi toate informatiile de care ai nevoie!

 

Ne vedem la ziua ta!

Oxigen

Sharing is caringShare on Google+0Share on LinkedIn0Pin on Pinterest0Tweet about this on TwitterShare on Facebook0Email this to someone
Publicat pe: 17 august 2017.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *