membri fondatori Membri fondatori membri fondatori

Membi fondatori: În vara lui 2011, un alpinist, un inginer și 5 economiști – ce practicau voluntariatul de mai bine de 5 ani s-au întâlnit pentru a face un ONG. Așa a luat naștere Asociația Oxigen – o asociație ce își propune să reinventeze spiritul montan ducându-l pe cele mai înalte culmi. Odată cu noi s-a inventat o nouă culoare: verdele Oxigen, cu care ne mândrim și pe care îl purtăm la fiecare ieșire.

membri fondatori Membri fondatori andrei voicu

Andrei Voicu


Tot ceea ce face, face cu pasiune și dedicare. Crede cu tărie că lucrurile pot fi realizate printr-o atitudine constructivă. De aceea, găsește mereu resursele necesare de a-i motiva pe ceilalți și de a-i face să zâmbească. Pentru fiecare ieșire în natură aduce plus valoare prin mici activități extra distractive. Își folosește la maximum creativitatea și pune accent pe inovație.
  membri fondatori Membri fondatori cristian cochina

  Cristian Cochina


  Este foarte calm și echilibrat, reacționând foarte bine în situații limită și găsind întotdeauna soluții. Cristian te ajută să simți și să trăiești experiența la cote maxime atât la nivel de grup, cât și la nivel individual. Fiind într-o conexiune foarte bună cu natura, extrage cu ușurință multe exemple de acolo.
   membri fondatori Membri fondatori diana timpu

   Diana Țâmpu


   Prin prisma atenției deosebite la detalii și a unei foarte bune organizări, Diana este un foarte bun coordonator de proiecte, expediții și experiențe faine. În plus, felul ei de a fi, apropiată de oameni și dornică să-i ajute, au transformat-o într-un facilitator și ghid montan îndrăgit de toată lumea.
    membri fondatori Membri fondatori florina nistor

    Florina Nistor


    Crede cu tărie în a experimenta pentru a evolua, pentru a descoperi. Din fiecare situaţie poţi să înveţi lecţii importante, să-ţi iei mesajele de care ai nevoie. Florina face conexiuni bune între obiectivele proiectului şi experienţa oamenilor, astfel încât ne putem bucura întotdeauna de rezultate bune, de echipa noastră și de oameni noi care se alătură grupului.
     membri fondatori Membri fondatori sorin delivasile

     Sorin Delivasile


     Are o gândire strategică și asta îl ajută să anticipeze anumite situații. Analizează cât mai multe scenarii posibile și poate să ofere mai multe soluții, oferindu-ți astfel certitudinea că întotdeauna vei putea lua cea mai bună decizie, având toate posibilitățile luate în calcul. În plus, îi place să descopere locuri noi și să împărtășească din experiența lui cu ceilalți.
      membri fondatori Membri fondatori stefan ionescu

      Ștefan Ionescu


      Gândirea practică și strategică îl fac pe Ștefan un foarte bun planificator al celor mai provocatoare aventuri. Experienţa lui în alpinism, ateliere de park adventure, ture montane se face remarcată în adăugarea de elemente pline de adrenalină și emoţie în cadrul oricărui proiect sau expediţii.
       membri fondatori Membri fondatori teodora delivasile

       Teodora Delivasile


       Mereu zâmbitoare și optimistă, Teo aduce perspective noi asupra oricărui proiect, completând, într-un mod armonios, unitatea echipei noastre. Ne ajută să analizăm rezultatele, atingerea obiectivelor noastre, să ne organizăm mai eficient și să sperăm că fiecare acțiune a noastră, ca ONG, contează.