Excursii pentru studenţi

Cum este mai plăcut să descoperi lumea, dacă nu călătorind? La mare, la munte, în oraşe, şi de ce nu peste mări şi ţări?! Orice călătorie se naște din aceeași dorință: dorința de a trăi din plin, de a explora și de a savura ceea ce are viața de oferit. Însă viața poate fi savurată în mai multe feluri. Indiferent care este stilul tău – dacă preferi aventura, relaxarea sau tipul de vacanță ”sărită de pe fix” – Oxigen te duce acolo.

Proiectul excursii pentru studenţi a fost realizat din dorinţa de a oferi studenţilor şansa de a vizita lumea la „preţuri stundeţeşti” Şi nu ne oprim doar în a-ţi arăta lumea, ci îţi oferim şansa de a învăţa gratis lucruri practice din ea: workshopuri interactive gratuite pentru studenţi săptămânal. Vei învăţa de la oameni care nu au citit în cărţi ci au trăit pe pielea lor, şi sunt dornici să îţi spună şi ţie.

Nu ne crede pe cuvânt, şi vino să ne cunoşti. I-aţi şi prietenii cu tine, să nu fie invidioşi când o sa vadă ce postezi tu pe Facebook.

cover-fb

UNDE?

La Universitate, la Facultatea de Chimie?, Etajul 2, Amfiteatrul R2. (Metrou Universitate)

CÂND?

Marţi 18 octombrie,  de la ora 19.00.

CÂND PLECĂM ÎN EXCURSII?

În fiecare lună.

CÂND E PRIMA?

Prima dată plecam în Bucegi, pe 4-5 noiembrie. Detalii despre tură găseşti aici.

CUM POŢI DA DE NOI

Mail: contact@asociatiaoxigen.ro  /  Tel: 0766.549.507

Sharing is caringShare on Google+0Share on LinkedIn0Pin on Pinterest0Tweet about this on TwitterShare on Facebook0Email this to someone
Publicat pe: 4 octombrie 2016.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *