Plantează-ți Oxigenul – 2018

Fii voluntar Oxigen, fii parte din natură!

Vă puteți imagina o lume fără păduri? O lume fără umbră? Fără oxigen?

Picture6

Și nouă ne e greu să ne imaginăm asta. Așa că hai să facem echipă și să fim schimbarea. Ca în fiecare an, mergem să plantăm. Locul e deja stabilit – Nanov, județul Teleorman. Data de întâlnire va fi 24 martie. Mai lipsește ceva: TU! Da, tu, cel mereu pe fugă și ocupat. Rezervă-ți o zi pentru natură, o vei petrece sădind puieți.

Pentru al șaselea an consecutiv, ,,Plantează-ți Oxigenul – 2018” își propune să planteze peste 5000 de stejari, frasini și alți arbori. Doar alături de voluntarii noștri vom reuși să ducem la bun sfârșit acest plan, populând cu puieți zone cu potențial.

Picture1

Anul trecut, în Baza Experimentală Bărăganu, alături de 25 de voluntari si 16 copii dornici să participe la schimbarea propriului viitor, am plantat 1000 de puieți de stejar brun.

O zi mai târziu, în Comarnic, alături de 60 de iubitori de natură am reușit să plantăm 4000 de puieți de fag și stejar, puși la dispoziție de Romsilva.

O altă plantare de care suntem foarte mândri a avut loc la Mitreni, în județul Călărași, unde am plantat 2000 de puieți, alături de 45 de voluntari Oxigen.

Și în acest an vrem să continuăm tradiția, așa că hai cu noi să uimim lumea cu voința și dăruirea noastră! Toate detaliile sunt puse la punct, mai avem nevoie doar de prezența ta și putem începe treaba.

Vrei să fii voluntar și să îți plantezi oxigenul alături de noi?

Completează tabelul de înscriere accesând următorul link – https://bit.ly/2oTaO6u

Ne poți ajuta și altfel: donează în contul RO26RNCB0075146024870001 sau direcționează 2% din impozitul pe venit, formularul 230 este aici.

#PlanteazatiOxigenul  #PlantamDeciRespiram  #OxigenPeMunte

Publicat pe: 15 martie 2018.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.