growing new plant on blue sky clipping path included Directioneaza 2% Directioneaza 2% cover plantare

2% din impozitul pe venitul tău poate fi direcționat către un ONG, pentru a-l susține. Altfel acei bani se duc tot la stat. Alege 2% pentru Asociatia Oxigen. Suntem dedicati mediului si facem proiecte oriunde in Romania.

Asociatia Oxigen infiintata in anul 2011 realizeaza proiecte destinate mediului prin sprijinul voluntarilor, si cu ajutorul fondurilor stranse din actiunile de fund raising. Planteaza-ti Oxigenul este unul dintre proiectele noastre de suflet, pe care il implementam atat primavara cat si vara. De aceea, fiecare donație este extrem de importantă și ne ajută să continuăm impadurirea Romaniei.

Cine poate dona? Orice persoana fizică ce:

  • a fost salariată în 2017;
  • a obținut venituri din activități independente (de exemplu din chirii, din activități desfășurate ca persoană fizică autorizat);

Persoanele din prima categorie pot direcționa acest procent completând formularul 230, cele din a doua categorie – completând formularul 200.

Formularele trebuie completate, si trimise catre Asociatia Oxigen spre a fi depuse, sau prin posta cu scrisoare de recomandare direct la  Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) a localității de domiciliu, până cel mai târziu în 25 mai 2018. Nu este necesar completarea sumei ce va fi redirecționată, aceasta fiind calculată de către ANAF pe baza datelor deja existente.

Este important de precizat că impozitul pe venit se plătește oricum, contribuabilii care nu redirecționează acești 2% din venit lăsând suma respectivă să meargă înspre stat.

Daca actiunile noastre de protectie a naturii si a mediului inconjurator sunt si prioritatile voastre, suntem fericiti si onorati sa va primim donatiile si sa le folosim pentru Romania.

Vă mulțumim!

Directioneaza 2% Directioneaza 2% 17620500 1370734162983908 8760876025352440011 o