Vreau sa fiu voluntar!

16303848674_2eceb86081_o (1) vreau sa fiu voluntar! Vreau sa fiu Voluntar! 16303848674 2eceb86081 o 1 1024x629

Eroare: Nu am găsit formularul de contact.

De ce Oxigen?
Pentru că noi credem în lucrurile făcute cu pasiune și din pasiune.
Voluntariatul este o stare de spirit care pornește din altruismul fiecăruia, din dorința de a-l ajuta pe celălalt sau din dorinţa de a face ca lucrurile din jurul nostru să meargă mai bine. Începi să fii voluntar atunci când faci lucruri fără să aștepți nimic, însă cu timpul îți dai seama că impactul și rezultatele tale sunt mai marI decât ți-ai fi închipuit.

Vreau sa fiu voluntar Oxigen!
Ca voluntar Oxigen poți derula multe activități, îndreptate nu spre o industrie, ci exclusiv spre oameni și natură. În urma muncii tale rămân oameni fericiți şi asta deoarece tu ai reușit să le schimbi viaţa în bine. Poți contribui la dezvoltarea ONG-ului Oxigen prin energie, entuziasm, abilități şi idei inovatoare. Oxigen îți promite că va contribui la dezvoltarea ta, iar tu vei acumula experiență utilă pentru actuala ta profesie, pentru una viitoare sau pentru viața de zi cu zi. În plus, te poți bucura de anumite beneficii oferite de către ONG precum prioritate la participarea în diferite proiecte Oxigen în țară sau în afara granițelor, organizator în cadrul expedițiilor montane sau proiecte și vei avea astfel avantajele aferente fiecărui rol.

Sorin Delivasile „Noi, cei 7 membri fondatori, ne-am propus sa transmitem dragostea pentru natură cât mai multor persoane. A părut simplu și clar la început. În timp, a trebuit să fim pe rând oameni de marketing, de vânzări, specialiști în resurse umane, traineri sau contabili. A trebuit să conducem sau să ne lăsăm conduși atunci când situația o cerea. Mai mult decât atât a fost necesar să facem față la multe situații limită, să dedicăm timp și să experimentăm lucrul cu oamenii în nenumărate ipostaze. În urma fiecărui rol pe care l-am îndeplinit am dezvoltat abilități și competențe utile pentru tot restul vieții.”

Dacă e greu sau dacă avem suficient timp?
Noi îți zicem că meritele și satisfacția sunt pe măsura eforturilor. Orientarea spre rezultate, dezvoltarea personală continuă, productivitatea, pro-activitatea, buna comunicare, spiritul de echipă și time management sunt doar câteva dintre abilitățile pe care le dezvoltăm în Asociatia Oxigen.

Ce trebuie să faci?
Trimite-ne CV-ul tău la adresa diana@asociatiaoxigen.ro sau cursuri@asociatiaoxigen.ro și explică-ne într-un email de ce ai vrea sa ni te alături și cu ce ai putea contribui și noi te vom anunța în cel mai scurt timp cum putem colabora, care vor fi beneficiile tale și modul de lucru.

www.asociatiaoxigen.ro