Varful Moldoveanu prin Valea Rea

Moldoveanu nu este pentru cei care abia au băgat piciorul în bocanci, dar, cu siguranță, este un vârf pe care mulți ne dorim să ajungem. În ultimul weekend din iulie, Moldoveanu ne așteaptă cu un traseu spectaculos, un urcuș susținut și un peisaj cum numai Făgărașul ne poate oferi.

Când? 30-31 iulie 2016
Stil de călătorie: Aventură
Servicii incluse: transport, cazare, ghidaj

Ziua 1: București – Nucșoara
Plecăm din București sâmbătă dimineața, la ora 07.00, și ne îndreptăm spre Nucșoara. Vizităm Mănăstirea Corbii de Piatră și Lacul Învârtita, apoi continuăm drumul spre cazare.

Ziua 2: Ascensiune Vf. Moldoveanu și retur București
Ziua de duminica ne gasește dis-de-dimineață pregătiți să începem ascensiunea spre Vârful Moldoveanu. Intrucât de la cazare până la Stâna lui Burnei sunt 43 km de parcurs pe un drum de țară unde nu ne-am dori să intrăm cu mașinile personale, vom merge cu niște mașini închiriate. Ora 06.00 ne va prinde în fața Stânii lui Burnei. Traseul spre Vf. Moldoveanu durează 6 ore dus (urcare și iar urcare) și 3 ore retur. Seara, ne întoarcem obosiți, dar fericiți în București.

Cât costă toată distracția?
– 310 lei – cazare la pensiune
– 270 lei – cazare la cort

Ce este inclus?
În funcție de opțiunea aleasă, tariful include: cazarea (pensiune/cort), transportul pe ruta București – Nucșoara și retur, transportul cu mașinile închiriate pe ruta Nucșoara – Stâna lui Burnei și retur, ghid Oxigen pe tot parcursul excursiei.

Înscrierile se fac prin achitarea unui avans de 50% din costul excursiei.

Plata se poate face personal (Str. Voinicului, nr. 14) sau în contul IBAN al Oxigen: RO11INGB0000999906048760, ING Bank, cu mențiunea la detalii de plată: Moldoveanu x pers. Pentru plățile prin bancă, vă rugăm să transmiteți copia după OP la adresa de e-mail: diana@oxigentour.ro
Mai multe detalii la tel. 0721.566.427 (Diana).

Excursia se realizează doar dacă se strâng minimum 26 de turiști. Organizatorii iși rezervă dreptul de a modifica ruta propusă în expediție, dacă vremea se anunță nefavorabilă.