Valea lui Stan, natura si adrenalina

La sfarsit de octombrie, Oxigen pleacă în Munții Făgăraș pe Valea lui Stan, o ieșire pe care noi o iubim și care cu siguranță vă va încânta și pe voi. Expediția cuprinde traseul pe via ferrata în Valea lui Stan și rapel de pe viaduct, pe Transfăgărășan. Vino cu noi pe munte pentru o experiență deosebită pe unul dintre cele mai spectaculoase trasee de chei din România!

Cand plecăm în aventură?
29 – 30 octombrie

Weekend-ul se va desfășura astfel

Ziua 1:  Sâmbătă dis-de-dimineață, la ora 06.00, ne întâlnim în fața hotelului Horoscop și plecăm cu toată gașca spre Valea lui Stan, plini de energie și de voie bună.
Vă rugăm să țineți cont:

• ajungeți la ora stabilită de întâlnire, faceți cum știți voi, numai să vă treziți la timp!
  • sâmbătă nu ne vom caza imediat. Odată ajunși în Făgăraș, ne vom echipa pentru Valea lui Stan, vom lăsa bagajele mari în autocar și vom intra pe traseu purtând în spate doar rucsacul mic de tură.

Sâmbătă seara, cu toată energia care ne-a rămas, cântăm la chitară și ne relaxăm.

Ziua 2: Mic-dejun la ora 07.30

Ne împărțim in doua grupe – una va pleca la cel mai tare rapel din țară, marca Oxigen, unde vom trăi senzații incredibile, suspendați deasupra golului. Celalalt grup va pleca în vizită la Cetatea Poienari, și apoi vom face rocada între cele două.

După o zi plină ne întoarcem spre București, unde ajungem la hotel Horoscop la ora 22.00 (sperăm și mai devreme).

Costul acestei expediții este de 240 lei și include:

• transport cu autocarul (București – Poienari și retur)
  • cazare Pensiunea Dracula (***)
  • demipensiune – mic dejun + cină (bufet suedez)
  • Petrecere Hallowwen în seara de 29 octombrie
  • Rapel pe viaduct Transfăgărașan + echipament necesar (ham, coardă, cască)
  • ghid acreditat pe traseul montan

Echipament obligatoriu pt. Valea lui Stan, fără de care nu se poate intra pe traseu: Bocanci + rucsac + pelerină ploaie + lanternă (frontală)

Nu uitați să împachetați apă, mâncare pentru traseu, ce doriți voi – vom mânca abia sâmbătă seara la restaurant, odată ieșiți de pe traseu.

Plata se poate face personal, cash (Str. Voinicului, nr. 14) sau în contul Oxigen Travel Nature (CUI: 35825795), IBAN: RO11INGB0000999906048760 pentru contul in lei, ING Bank, cu mențiunea la detalii de plată: Valea lui Stan x pers. Pentru plățile prin bancă, vă rugăm să transmiteți copia după OP la adresa de e-mail: diana@oxigentour.ro, impreuna cu numele persoanelor inscrise si numar de telefon. Mai multe detalii la telefon: 0721.566.427 (Diana).

Pentru plata efectuata prin „depunere numerar” la casieriile ING se percepe un comision de 15 lei. Acest comision nu este inclus in tariful expeditiei.

Expediția se realizează dacă se înscrie un grup de minim 35 de turiști.

In cazul in care conditiile meteo sunt nefavorabile, ne rezervam dreptul de a modifica programul propus in cadrul acestui pachet turistic.

Persoanele care vor se vor inscrie in cadrul acestei iesiri, sunt de acord cu Contractul cadru al Agentiei de Turism Oxigen.

Oxigen te așteaptă în cea mai tare excursie din octombrie!

Publicat pe: 31 august 2016.

2 păreri la “Valea lui Stan, natura si adrenalina

1. Salut!

As vrea sa platesc si eu excursia pt Valea lui Stan. Se plateste un avans sau doar integral?
    Intreb sa stiu daca pierd toti banii in cazul in care nu mai pot veni sau se returneaza.
    Merci