Program Valea lui Stan

Salut Oxigen,

Sambata ne intalnim la ora 06.00 in fata Restaurantului Horoscop de la Piata Unirii pentru a pleca in gasca mare spre Valea lui Stan.
Am rugamintea sa tineti cont de urmatoarele aspecte:
– sa nu depasiti ora stabilita pt intalnire. In cazul in care stiti ca nu va puteti trezi de dimineata, anuntati-va prietenii sa va sune, sau dati-ne noua de stire sa va sunam ( si noi ne-am anuntat prietenii sa ne sune :)).
– odata ajunsi la cazare – in prima instanta nu ne vom caza. Ne vom schimba in echipamentul pt Valea lui Stan, vom lasa bagajele mari in autocar, si vom fi pregatiti pt a intra in traseu doar cu un rucsac mic de tura in spate.

Echipament obligatori traseu Valea lui Stan – fara de care nu se poate intra pe vale: Bocanci/ rucsac/pelerina/ lanterna ( frontala)
Echipament optional dar de dorit:
– manusi, caciula, tricou de schimb, sosete de schimb
– cei ce au bocanci mai vechi nu e rau sa aiba si parazapezi, in cazul contactului nefericit cu apa.

Sfatul nostru este sa nu veniti in blugi. Preferabil pt cei ce nu au mai fost pe munte este sa isi ia o pereche de pantaloni de trening – lejeri. In locul pluoeverelor pe gat, adoptati bluzele de trening sau hanoracele cu fermoar. Sezonul toamna – iarna nu s-a deschis inca pe Vale…asa ca nu ne suparam daca nu suntem in trend. Este foarte posibil sa fie racoare si chiar frig. Deci – adoptati imbracamintea in straturi – cat mai mutle si subtiri. Daca ne e cald mai dam jos.

Nu uitati de sandwich-uri/dulciuri/apa de traseu – fiecare ce ii place. ! Vom manca abia sambata seara la restaurant cand ne vom intoarce din traseu.

Duminica:
– Mic dejun ora 07.30
– Ne vom imparti pe autocare – un autocar va pleca la rapel, un autocar va pleca in vizita la Cetatea Poienari si apoi vom face rocada intre cele 2.

Duminica seara vom poposi in fata aceluiai Restaurant Horoscop in jurul orei 10.00 ( speram si mai devreme).

Acestea fiind spuse, abia asteptam sa ne cunoastem.

Echipa Oxigen – mereu verde si vesela!

Sharing is caringShare on Google+0Share on LinkedIn0Pin on Pinterest0Tweet about this on TwitterShare on Facebook0Email this to someone
Publicat pe: 19 noiembrie 2014.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *