Oxigen se reintoarce pe Olimp

De 3 ani mergem in Grecia, urcam pe Mytikas (2918m), cantam seara la chitara cu Piratu, ne distam cu capitanul Kostas vizitand insula Skiathos. Cei 150 turisti care au mers cu noi in fiecare an spun ca e cea mai tare tura Oxigen. Hai si tu cu noi!

Cand are loc vacanta in Grecia?
In primele 2 weekenduri din luna septembrie. Daca nu te mai saturi de plaja si soare, spune-ne si poti ramane la mare intre cele 2 ture.

Programul ieșirii
Ziua 1 (miercuri seara): Ne întâlnim în zona Pieței Unirii (Hotel Horoscop) și ne urcăm în autocar. Ascultam Pamalakia, radem si cantam.

Ziua 2 (joi seara): Când soarele arde caracteristic în Grecia, sosim în Platamonas și alergăm spre plajă! Avem înainte o seară de relaxare, încare putem face baie în Marea Egee. Când se lasă seara, ne pregătim echipamentul pentru ascensiunea pe muntele legendelor.

Ziua 3 (vineri): Vineri e ziua cea mare – urcăm pe Olimp. Plecăm cu autocarul spre Prionia, o locație aflată la 1.100m și trecem prin Litochoro, numit și ”Orașul Zeilor”. În preajma apusului, suntem deja înapoi în zona de cazare si sarbatorim muntele cu o baie in mare ( asa cum stim noi sa facem mai bine).

Ziua 4 (sâmbătă): Excursie opțională pe insula Skiathos – una dintre ele mai intime, seducătoare și sălbatice destinații de vacanță din lume – un paradis! Detaliile suplimentare vor fi discutate în autocar.

Ziua 5 (duminică): Duminică admiram rasaritul, mancam la Nostalgia cea mai buna caracatita si ne întoarcem. Sau…alegem sa mai stam inca o saptamana.

Cat costă toata distractia?
140 Euro daca te inscrii pana pe data de 1 august.
155 Euro daca te inscrii dupa 1 august.

Costul expeditiei cuprinde: transportul cu autocarul dus intors (Bucuresti – Platamonas), cazarea la casute in camping (Platamonas), transport Platamonas – Litochoro si retur, ghidaj montan si insotitor grup pe tot parcursul expeditiei.
*Costul expeditiei nu include excursia pe Skiathos, mesele si alte costuri suplimentare.

Detalii înscriere:
La acestă expediție pot participa pesoanele care au împlinit 18 ani și care sunt apte din punct de vedere medical pentru respectarea programul prezentat. Participanții trebuie să respecte programul și îndrumprile organizatorilor pe tot parcursul expediției.

Plata se poate face personal (Str. Voinicului, nr. 14) sau în contul Oxigen Travel Nature (CUI: 35825795), IBAN: RO11INGB0000999906048760, ING Bank, cu mențiunea la detalii de plată: Olimp x pers. Pentru plățile prin bancă, vă rugăm să transmiteți copia după OP la adresa de e-mail: diana@oxigentour.ro/andrei@oxigentour.ro.
Pentru plata in Ron a serviciilor facturate in EURO, se va calcula cursul BNR din ziua platii + 2% comision de risc valutar! Va rugam sa efectuati platile in conformitate, in caz contrar exista posibilitatea ca plata dvs sa nu fie validata. Va multumim!
Pentru plata efectuata prin „depunere numerar” la casieriile ING se percepe un comision de 15 lei. Acest comision nu este inclus in tariful expeditiei.

Echipament necesar ascensiunii:
Bocanci 3 sezoane
Rucsac 20 L
Șosete vară
Pantaloni lungi vară (lejeri)
2 tricouri tehnice (uscare rapidă)
O bluză de corp
Pălărie/șapcă
Geacă impermeabilă (vară)
Pantaloni impermeabili (vară)
Ochelari de soare
Medicamente personale
Trusă prim-ajutor minimă
Cremă de soare
2L apă
Mâncare (sandwich-uri, dulciuri, fructe) pentru traseu de 12 ore

Echipamentul pentru traseu trebuie sa fie usor si suficient pentru orice conditie meteorologica.

Contact
Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să ne contactați la nr. de telefon: 0721.566.427 (Diana) si 0726.992.873 (Andrei).
diana@oxigentour.ro / andrei@oxigentour.ro

Publicat pe: 3 august 2016.