OMNIASIG VIENNA INSURANCE GROUP

În octombrie 2016, voluntarii de la Oxigen au realizat o acțiune de plantare a circa 1500 de puieți de brad intr-o zona din apropierea localitatii Sinaia.

În perioada iulie-septembrie 2017 s-a desfășurat proiectul OMNIASIG pentru OMU. Astfel, în prima etapă s-au refăcut marcajele pe segmentul Bușteni – Pichetul Roșu (îndepărtarea arborilor căzuți pe traseu, vopsirea marcajelor și înlocuirea săgeților indicatoare deteriorate). În cea de-a doua, s-a asigurat traseul Pichetul Roșu – Cabana Mălăiești (prin montarea de lanțuri și de scări de asigurare pe porțiunile dificile, prin înlocuirea de podețe și prin instalarea de panouri informative). Iar în ultima etapă, s-a amenajat platoul turistic Vârful Omu (altitudine de 2.505 m).

Pe 25 octombrie 2017, voluntarii de la OMNIASIG și cei de la Oxigen au realizat o acțiune de plantare a aproximativ 1 000 de puieți de fag în Munții Baiului.

Publicat pe: 25 noiembrie 2017.