În vara lui 2011, un alpinist, un inginer şi 5 economiști - ce practicau voluntariatul de mai bine de 5 ani s-au întâlnit pentru a face un ONG. Așa a luat naștere Oxigen - o asociație ce își propune să reinventeze spiritul montan ducându-l pe cele mai înalte culmi. Odată cu noi s-a inventat o nouă culoare: verdele Oxigen, cu care ne mândrim și pe care îl purtăm la fiecare ieșire.

Andrei Voicu

Tot ceea ce face, face cu pasiune și dedicare. Crede cu tărie că lucrurile pot fi realizate printr-o
atitudine constructivă. De aceea, găsește mereu resursele necesare de a-i motiva pe ceilalţi și de a-i face să zâmbească. Pentru fiecare ieșire în natură aduce plus valoare prin mici activităţi extra distractive. Își folosește la maximum creativitatea și pune accent pe inovaţie.

Cristian Cochina

Este foarte calm și echilibrat, reacţionând foarte bine în situaţii limită și găsind întotdeauna soluţii. Cristi te ajută să simţi și să trăiești experienţa la cote maxime atât la nivel de grup, cât și la nivel individual. Fiind într-o conexiune foarte bună cu natura, extrage cu ușurinţă multe exemple de acolo.

Diana Țâmpu

Prin prisma atenţiei deosebite la detalii și a unei foarte bune organizări, Diana este un foarte bun coordonator de proiecte, expediţii şi experienţe faine. În plus, felul ei de a fi, apropiată de oameni și dornică să-i ajute, au tranformat-o într-un facilitator și ghid montan îndrăgit de toată lumea.

Florina Nistor

Crede cu tărie în a experimenta pentru a evolua, pentru a descoperi. Din fiecare situaţie poţi să înveţi lecţii importante, să-ţi iei mesajele de care ai nevoie. Florina face conexiuni bune între obiectivele proiectului şi experienţa oamenilor, astfel încât ne putem bucura întodeauna de rezultate bune, de echipa noastră și de oameni noi care se alătură grupului.

Sorin Delivasile

Are o gândire strategică și asta îl ajută să anticipeze anumite situaţii. Analizează cât mai multe scenarii posibile și poate să ofere mai multe soluţii. Astfel, îţi oferă certitudinea că întodeauna vei putea lua cea mai bună decizie, având toate posibilităţile luate în calcul. În plus, îi place să descopere locuri noi și să împărtășească din experienţa lui cu ceilalţi.

Stefan Ionescu

Gândirea practică și strategică îl fac pe Ștefan un foarte bun planificator al celor mai provocatoare
aventuri. Experienţa lui în alpinism, ateliere de park adventure, ture montane se face remarcată în adăugarea de elemente pline de adrenalină și emoţie în cadrul oricărui proiect sau expediţii.

Teodora Delivasile

Mereu zâmbitoare şi optimistă, Teo aduce perspective noi asupra oricărui proiect, completând, într-un mod armonios, unitatea echipei noastre. Ne ajută să analizăm rezultatele, atingerea obiectivelor noastre, să ne organizăm mai eficient şi să sperăm că fiecare acțiune a noastră, ca ONG, contează.