Lansarea programului „The Duke of Edinburgh’s International Award” in cadrul Oxigen

„Proud to deliver”, marti 16 februarie 2016, ora 19.00, Universitatea Bucuresti, Facultatea de Chimie, Amfiteatrul R1, lansam oficial programul „The Duke of Edinburgh’s International Award” in cadrul Oxigen. Programul The Duke of Edinburgh’s
International Award (DofE) este unul dintre cele mai complexe programe de dezvoltare personală adresat tinerilor cu vârsta cuprinsă între 14-24 ani, aducând împreună experienţe valoroase şi abilităţi de viaţă în scopul formării unor cetăţeni activi şi pregătiți pentru o viaţă independentă. Pentru mai multe informatii legate de program, precum si modalitatile de inscriere va invitam marti alaturi de noi.

“Scopul acestui program este de a-i ajuta atât pe tineri, cât şi pe cei care sunt preocupaţi de binele lor. Obiectivul este acela de a le furniza o serie de activităţi relevante pentru timpul liber şi pentru voluntariat, ca o provocare adresată fiecăruia să descopere satisfacţia de a realiza ceva şi ca un ghid pentru acele persoane sau
organizaţii care îşi propun să încurajeze dezvoltarea compatrioţilor lor mai tineri.”
Alteţa Sa Regală, Ducele de Edinburgh Fondator al programului “The Duke of Edinburgh`s International Award”

Pentru inscrieri in cadrul programului, si pentru a afla mai multe informatii ne puteti contacta pe adresa de mail: duke@asociatiaoxigen.ro

Pentru a va inscrie va rugam sa completati urmatorul formular (dati click pentur deschidere) si sa il trimiteti la adresa de mail: duke@asociatiaoxigen.ro

Publicat pe: 25 ianuarie 2016.