Excursii pentru studenti: Bucegi

Eşti student? Nu a început bine facultatea şi ai chef de distracţie? Nu cunoşti pe nimeni în Bucureşti, şi vrei prieteni noi? Sau poate ai deja o gaşcă de prieteni cu care vrei să mergi la munte. Oxigen te duce în Bucegi.

Când?

5-6 noiembrie.

Cât costă?

Ţi-am promis preţuri studenţeşti: 135 lei/persoana. Cazare (Cabana Diham) + transport (autocar sau tren, in functie de cati ne strangem). Pentru a beneficia de acest tarif, la inscriere adu cu tine carnetul sau legitimatia de student.

Ce facem acolo?

Urcam pe munte, socializam la foc de tabara, folosim busola ca sa ne orietam, legam prietenii, respiram aer curat, cunoastem oameni si traim experiente.

Cum te poti inscrie?

Te asteptam marti de la ora 19.00 la Facultatea de Chimie, Amfieteatrul R2 incepand cu 18 octombrie, sau de luni pana vineri (orele 10-18.00) pe Gh Sincai, nr 9, Bl 3, Sc A, Ap 6. Daca nici una dintre aceste modaltati nu iti e comoda, da-ne un telefon: 0766.549.507.

Sharing is caringShare on Google+0Share on LinkedIn0Pin on Pinterest0Tweet about this on TwitterShare on Facebook0Email this to someone
Publicat pe: 4 octombrie 2016.

O părere la “Excursii pentru studenti: Bucegi

  1. Pingback: Excursii pentru studenti | Asociatia Oxigen

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *