Despre noi

Pentru că iubim natura

Pentru ca iubim natura, ne-am gandit sa-i facem loc in viata noastra. Acesta este motivul pentru care Asociatia Oxigen este o organizatie unica, non-profit destinata promovarii spiritului ecologic si sensibilizarii populatiei in problemele de mediu.

Asociatia Oxigen crede ca o astfel de viziune poate deveni reala numai daca TU ai toate resursele necesare si credinta intr-un mod de viata mai oxigenat. Te incurajam si te sustinem in asumarea activa si responsabila a rolului de promotor al schimbarii pozitive si durabile la nivel cultural si educativ.

23828540_1728700580495204_765715020_o

Activitatile Asociatiei Oxigen se indreapta in 5 mari directii:

• promovarea turismului ecologic, ca o experienta sigura si durabila;
  • respectarea interesului cu privire la protectia mediulului inconjurator, calitatea vietii si acordarea unei atentii deosebite ariilor protejate ocrotite de lege;
  • remarcarea si igienizarea traseelor montane;
  • regenerarea resurselor naturale;
  • actiuni specifice, precum plantarea de copaci

23828565_1728701983828397_815866484_o

Credem ca alegerea de a face ceva in plus ne apartine, iar aceasta va conta pe viitor in autoevaluarea fiecaruia dintre noi. Implicarea intr-un O.N.G., voluntariatul, stagiile de practica, workshop-urile de perfectionare – toate te ajuta sa-ti definesti pasiunile si sa-ti pregatesti drumul vietii.

O zi petrecuta in natura inseamna o experienta de neuitat si o amintire de povestit.

Natura are nevoie de Oxigen!

23798962_1728700927161836_1257174217_o

Raport anual 2016Raport anual 2015 | Raport anual 2014 | Raport anual 2013 | Raport anual 2012