Culorile toamnei în Piatra Craiului

Când noiembrie e în toi plecăm în Piatra Craiului, și ne luăm toată voia bună cu noi. Ne bucurăm de nuanțe aurii și roșiatice, de aerul cu gust de toamnă, de trasee frumoase prin Parcul Național și de căldura puloverelor seara, când vremea e rece și chitara cântă. Nu te gândi de două ori – dacă tot ce am enumerat mai sus te face fericit, te așteptăm cu noi in Crai!

Cand ieșim în natură?
19 – 20 noiembrie

Weekend-ul se va desfășura astfel:

Ziua 1:  Sâmbătă la 06.00 ne întâlnim în fața Hotelului Horoscop și plecăm spre munte. Ne trezim ușor-ușor până când ajungem la intrarea pe traseu. Urcăm de la Fântâna lui Botorog, trecem de Poiana Zănoaga si ne cocoțăm pe Vârful Piatra Mică. Admirăm Bucegii de pe vârf, și facem cale întoarsă spre Cabana Curmătura penru o plăcintă aburindă cu măr și scorțișoara.

Vă rugăm să țineți cont:

• ajungeți la ora stabilită de întâlnire, faceți cum știți voi, numai să vă treziți la timp!
  • sâmbătă nu ne vom caza imediat. Odată ajunși la intrarea pe traseu, ne vom echipa pentru Piatra Mică, vom lăsa bagajele mari în autocar și vom intra pe traseu purtând în spate doar rucsacul mic de tură.

Seara de sâmbătă o petrecem în stil Oxigen – cântăm la chitară și intonăm versuri frumoase înainte de a ne odihni bine pentru traseul de duminică.

Ziua 2:

Duminică facem traseu în circuit în singurele sate care se află într-un parc național din țara noastră: Măgura și Peștera. Parcurgem pe jos traseul amenajat de Asociația Oxigen în urmă cu 5 ani, cu multă grijă și mult drag, și montăm panourile informative în cele două sate din cadrul acestui traseu.

Seara ajungem în București la ora 21.00, ne lăsăm câte un zâmbet și o îmbrățișare drept amintire și luăm și amintirile cu noi acasă.

Costul acestei expediții este de 225 lei și include:

• transport cu autocarul (București – Poienari și retur)
  • cazare: Vraja Muntelui **** (+ mic dejun)
  • ghidaj pe cele două trasee turistice

Din banii strânși în această expediție, Oxigen va monta 6 panouri informative în satele de munte Măgura și Peștera, pentru ca viitorii turiști iubitori de natură (ca noi) să le poată descoperi ( mai exact le va schimba pe cele vechi, care dupa 5 ani nu mai arata cum trebuie)

Plata se poate face personal, cash (Str. Voinicului, nr. 14) sau în contul Oxigen Travel Nature (CUI: 35825795), IBAN: RO11INGB0000999906048760 pentru contul in lei, ING Bank, cu mențiunea la detalii de plată: Piatra Craiului x persoane. Pentru plățile prin bancă, vă rugăm să transmiteți copia după OP la adresa de e-mail: andrei@oxigentour.ro, împreună cu numele persoanelor înscrise și numarul de telefon. Mai multe detalii la telefon: 0726.992.873 (Andrei).

Pentru plata efectuată prin „depunere numerar” la casieriile ING se percepe un comision de 15 lei. Acest comision nu este inclus în tariful expediției.

Expediția se realizează dacă se înscrie un grup de minim 35 de turiști.

În cazul în care condițiile meteo sunt nefavorabile, ne rezervăm dreptul de a modifica programul propus în cadrul acestui pachet turistic.

Persoanele care vor se vor înscrie în cadrul acestei ieșiri sunt de acord cu Contractul cadru al Agenției de Turism Oxigen.

Vino cu Oxigen să te bucuri de toamnă în cele mai frumoase locuri!

Publicat pe: 31 august 2016.