Companii

Prezentare 22.05.cdr
Vrei sa experimentezi ceva nou?
Inscrie-te la expeditia din aceasta luna, completand datele de mai jos.

Îţi oferim excursii la munte în locuri noi, în ţară și în străinătate, un traseu relaxant sau solicitant ( în funcție de preferința grupului) dar cu totul deosebit.

Veţi avea sprijinul unei singure persoane de contact care îți va oferi informaţiile de bază necesare pregătirii: minimum de echipament, hrana potrivită pe traseu și starea interioară necesară.

În funcţie de dimensiunea grupului, pe traseu veţi fi însoţiţi de unul sau mai mulţi ghizi montani experimentaţi, care nu se rezumă la rolul de ghid, ci vor fi facilitatorii întregii experienţe.

Avem nevoie să creăm punţi de legătură cu ceva cunoscut. Îţi oferim astfel programul primelor 6 experiențe ale anului 2016. Dacă vrei să descoperi ceva nou, da-ne un pont și vom încerca să includem dorința ta în lunile ce vor urma.

Toate expeditiile se derulează pe parcursul unui weekend (de sâmbătă dimineata până duminică seara). Abonatii 7card pot participa la o expeditițe lunară la munte în valoare de 330 lei ce include: transport, cazare, demipensiune și ghidaj în diverse locații. Expediția se realizeaza dacă se strânge un număr de minim 40 participanți.

fagaras

Depasirea limitelor tale,
Expeditie in Fagaras,
30-31 Ianuarie 2016Mai multe detalii

piatra-craiului

Pe potecile satului de munte,
Expeditie in Piatra Craiului,
27-28 Februarie 2016Mai multe detalii

piatra-mare

Testeaza-ti curajul,
Expeditie in Piatra Mare,
26-27 Martie 2016Mai multe detalii

postavaru

Survival camp,
Expeditie in Postavaru,
23-24 Aprilie 2016Mai multe detalii

bucegi

Teamwork la superlativ,
Expeditie in Bucegi,
28-29 Mai 2016Mai multe detalii

ciucas

Lasa-te cucerit,
Expeditie in Ciucas,
25-26 Iunie 2016Mai multe detalii

Cine suntem si de ce facem asta?

Your team recreation – Asociaţia Oxigen, o echipa numeroasă și în continuă dezvoltare. Și suntem în continuă dezvoltare pentru că interacţionăm de fiecare dată cu oameni noi ce ne fac să ne descoperim și să ne redescoperim continuu în raport cu noi și cu ceilalţi. Voi faceţi parte din experienţa noastră și tocmai de aceea putem să vă oferim senzaţii noi cu atâta bucurie, dăruire și pasiune. Iar experienţa noastră de peste 4 ani în organizarea unor astfel de excursii interne și externe, își spune cuvântul. Însă nu ne crede pe cuvânt:

De ce sa participi?

• Vei experimenta metodele folosite de montaniarzi în depășirea limitelor personale.
  • Îţi vei dezvolta încrederea și îţi vei consolida capacităţile tale și ale echipei din care faci parte.
  • Vei descoperi cea mai tare și nouă metodă de dezvoltare personală: „Traieste, simte, experimenteaza!” în oraș și la munte.
  • Vei avea șansa să te redescoperi alături de colegi într-un cadru care te ajută să fii „tu” – cel creativ.
  • Dar cel mai important, îţi vei reaminti bucuria de a sta în natura.

oxigen-in-cifre1
oxigen-in-cifre2